Bor Green SPA Center

 

Green SPA Center

ПРИРОДАТА ЗА ТЕБ

В днешният забързан начин на живот не намираме време да сперм, да се заслушаме в звуците, идващи от приятния полъх на вятъра или от звънливото чуруликане на птичките(или звуците на природата), а все по – рядко чуваме гласовете на своето тяло за да направим  нещо единствено и само за себе си. Препускайки след ежедневните задачи забравяме за една най-важните: да се почустваме в унисон със себе си и природата…А ни е  нужно съвсем малко за да се почустваме истински добре: да помечтаем, да се насладим на прекрасната природа, да поглезим сетивата, тялото си и духа си…да бъдем самите себе си.

 В търсене на едно кътче, в което да намерите отново онази специфична връзка с Вас и природата, да се  отпусните напълно и да се отдадете на приятни изживявания създадохме Green SPA Center: зоната за отмора и релакс.

 Вложихме енергията си във всеки един детайл, за да превърнем вашият престой в този оазис на спокойствието във истинска наслада, идваща от уханието на билковата сауна, аромата на парната баня или миговете на  масажи с шоколад, боровинка и горски билки под звуците на  опияняваща музика.

Заредени с енергия и нови сили можете да изваете телата си във фитнес центара, да се потопите във топлите води на басейна или да се насладите под бълбукащите балончета в джакузито.

Изчистен стил, завладяващи панорамни  гледк и натурални продукти прилагани от опитните ръце на професионални рехабилитатори: всичко това е Green Spa Center, едно малко бягство от напрегнатото ежедневие. За нас е удоволствие да се погрижим за Вас! Позволете ни да го направим.

Green Spa Center разполага със зона за релакс, арома парна баня, билкова финландска сауна, отопляем панорамен басейн с джакузи, фитнес зала и стаи за масажи и Спа терапии  и ВИП зала за процедури по двойки.

 

АРОМАТНАТА ПАРНАТА БАНЯ има множество лечебни свойства, както за кожата, така и за дихателните пътища. По време на престоя в нея се увеличава притока на кислород към клетките и тъканите, увеличава се броя на белите кръвни телца, подобрява се кръвообращението. Тя е по – лека за сърдечната област, тъй като температурата в нея не превишава 50 градуса Целзий. Ароматите в парната баня въздействат положително върху целия организъм.

БИЛКОВАТА САУНА е единствената баня в света, в която по едно и също време има както сух, така и влажен въздух. Тя  е естествения за тялото начин да се пречисти чрез изпотяване. При 85 – 90 градуса тя  е идеална за физическа и психическа релаксация. Сауната е като леко упражнение или сърдечно съдова тренировка, тъй като пребиваването в нея води до увеличаване скоростта на кръвообращението, честотата на дишане и пулсът на сърцето. Специално за Вашата пълна релаксация подбрахме 3 вида билки, които собственоръчно набавихме от чистите планински поляни: риган, мащерка и жълт кантарион.Изберете предварително билките и прсто ги поставте във котлето над камъните, ще се потопите в ароматиоте и резулатът ще Ви опияни.

 Цени и начин на плащане на СПА услугите

Цените на всички терапий са в български лева на човек, с включен ДДС. Гостите на комплекса могат да платят на рецепцията.

Резервации

Направете своята СПА резервация предварително, за да се уверите, че желаното време, терапия и терпаевт ще бъдат свободни за Вас. Една предварителна резервация Ви гарантира, че ще получите желаната терапия в желаното време.

Анулиране на резервация

Терапийте, които избирате са запазени специално за Вас. При анулиране на резервация в деня на терапията Спа центъра си запазва правото да задържи до 80 % от нейната стойност.

СПА Етикет

*СПА центътрът е място на спокойствие и отмора. Уважаваийте тишината и уединението на нашите клиенти и разговаряйте на невисок тон или се наслаждавайте на тишината.

*Задължително условие за клиентите ни е носенето на бански костюм в басейна, сауната и парната баня. В зоната на СПА центъра е ззадължително използването на чехли.

*Препоръчваме Ви да свалите всички накити преди посещението в СПА центъра. Green SPA Center не носи отговорност за каквито и да е вещи оставени без надзор.

СПА ритуали: наслада за духа и тялото

 

 1. Шоколадова терапия за тяло / Лифтинг ефект, изглажда тургора, релаксира и подхранва кожата, забавя процесите на стареене, дълбоко хидратира и подмладява кожата,равномерен и блестящ тен,елиминира мазнините/ ……………45,00лв
 2. Терапия червено вино / Червеното вино има силно антиоксидантно действие. Забавя процесите на стареене,заглажда кожата. Има  силно хидратиращо и подхранващо действие/……………45,00лв
 3. Терапия Хлорофил / Заредете се с нова жизнена енергия, дайте простор на духа и мислите си… Уникална терапия с аромат на утринна роса… Съдържащите се в хлорофила висококачествени елементи (протеини, аминокиселини, олиго-елементи, витамини) хидратират и подхранват в дълбочина. Идеална терапия с невероятен антистрес ефект……………45,00лв

 

 СПА терапии за лице:

 

 1. ТЕРАПИЯ ЗА БЛЯСЪК ШОКОЛАДОВА МЕЧТА / Постигане на бляскав и равномерен тен, подхранва кожата с витамини, придава свеж и здрав вид, заглажда мимическите линии/……………25,00лв
 2. АНТИ СТРЕС ШОКОЛАДОВА МЕЧТА / Борба със стреса, забавя процесите на стареене, успокояващ и релаксиращ ефект/……………25,00лв
 3. БОРОВИНКОВА МЕЧТА /сините перли на горските поляни са безценен извор на витамини, антиоксиданти, органични киселини, микроелементи, минерали, фибри. От хилядолетия са включени в рецепти за съхранение на сатенено мека и сияйна кожа с магична аура/……………25,00лв

 

Лечебни масажи

 

 1. За дископатия
 2. За радикулит
 3. За невралгия
 4. За болки в долните крайници
 5. За плексит
 6. За пост-фрактурни състояния
 7. За главоболие и мигрена
 8. За фациалис и изкривяване на устата

 

Профилактични масажи

 

 1. Общ масаж на тялото за релаксиране
 2. Тонизиращ масаж
 3. Масаж при мускулни болки
 4. Масаж на лице

Частичен и лечебен масаж - 20 минути - 20 лева

Цялостен масаж – 50 минути – 35 лева

buy flagyl online purchase cipro