Обновяване на хотел Бор

Информация за обновление на Хотел Бор:

1. Изграждане на Зона за Релакс с включени: рецепция, кът с мека мебел за отмора, сауна (съществуваща), парна баня, стая за отмора с панорамна гледка към планината, малък басеин (оклоло 4,8*9метра, дълбочина 1.30 до колоните – 1.60 към витрините) с панорамна гледка към планината, в който има детска част и една част, в която има хидро-масаж, фитнес, стая за масажи по двойки, стая за сухи и мокри процедури .Стаята за отмора и басеина са с гледка кам зеления двор. Басеина ще бъде със стъклена стена, така че да може да се използва и лятото. Зоната Релакс ще бъде отворена и за всички външни посетители (от съседни хотели, станции и бунгала).

2. Преустройство на ресторант: Ресторантът ще бъде обновен, към него се прибавя камина. Новият ресторант запазва същото месторазположение, но към него се прибавя и малка зала която ще се използва за частни партита, конференции или за зелени училища. Съществуващата външна тераса се запазва, но се покрива с навес. Тази тераса също открива гледка кам двора.

Общ брой места в ресторанта:

- основно в ресторанта: 40

- в малката допълнителна зала: 20

- при събирания възможност до : +16 в основна част и +8 в малката зала

- външна тераса: 25

3. Преустройка на дневен/лоби бар: дневният бар запазва местоположението си, но се уголемява значително и става много по-просторен, тъй като залата за билярд се прибавя към общото помещение. Като изключително приятна за гостите ще е страхотната панорама към планината и двустранната камина, разположена в средта на помещението.Тези два компонента и меката мебел ще създадат една много уютна обстановка. От дневния бар ще има стълбище, което води директно към залата за билярд (който е наличен в мимента) на 2рия етаж. Там също ще има места за сядане със страхотен изглед кам планината. В близост до билярд залата, но в отделено помещение, ще бъде разположена маса за тенис, която е налична и в момента.

Общ брой места в дневния лоби бар:

- първо ниво: 36

- второ ниво, където е билярда: +-7

4. Залата рецепция ще придобие нов уютен и стилен вид, в топли и земни цветове.

5. Входа на хотела ще бъде изтеглен напред и така ще бъде по представителен.

6. Нов нощен бар: нощният бар ще бъде в подземния етаж, стила и оформлението ще пасват на зелия интериор на хотела.

Общ брой места в Нощен бар:

- седящи: 30

- правостоящи: 30

8. В близост до рецепция ще се изгради детски кът, където децата да могат да се забавляват, предимно през студените дни. Площ 21,5 кв.м

zp8497586rq
buy flagyl online purchase cipro